Timemanagement

influencer, social media, woman-4492841.jpg

TIME MANAGEMENT: Hoe Jij Je Mompreneur GAME Kunt Verbeteren.

Het feit dat jij als moeder een eigen bedrijf runt maakt jou al moeder van het jaar! Je dagen voelen soms aan als een  achtbaanrit, met werk, kids en duizend-en-één verantwoordelijkheden. Bij deze dus toffe tips die je zullen helpen om je game als mompreneur naar een hoger niveau te tillen:

1. Pick your Battles: Begin elke dag met een lijstje van de belangrijkste dingen die je moet doen. Focus op de taken die écht impact hebben op je business en je gezin.

2. Plan Slim: Gebruik een coole planner of een handige app om je dag in te delen. Blokkeer tijd voor werk, quality time met je mini-me’s en een beetje me-time. ( Als dat lukt )

3. Delegeer als Like a Boss: Als VA word ik steeds beter in delegeren. Huishoudelijke taken kun je gerust uitbesteden, zodat jij je kunt richten op je business.

4. Blok je Tijd: Split je werkdag in tijdsblokken. Bijvoorbeeld, werk twee uur hard en neem dan een mini-pauze om te knuffelen met je kids of met je huisdier. Vooruit, partner mag ook 😉

5. Durf Nee te Zeggen: Je hoeft niet alles aan te nemen. Het is oké om nee te zeggen tegen projecten of verzoeken die niet passen bij jouw doelen. Vetrouw op je intuïtie dat je de juiste keuzes maakt.

6. Omarm de techniek: Gebruik handige tools zoals toffe projectmanagementsoftware, digitale notitie-apps en online agenda’s om je leven te organiseren.

7. Work Smarter, Not Harder: Ontdek welke taken veel tijd kosten en zoek slimme manieren om ze te vereenvoudigen of te automatiseren.

8. Multitask met Fun: Soms kun je niet anders dan multitasken. Doe bijvoorbeeld je e-mails terwijl je in de wachtkamer van de dokter zit.

9. Set Boundaries: Laat je gezin en klanten weten wanneer je beschikbaar bent en wanneer niet. Duidelijke grenzen zijn key.

10. Claim Me-Time: Vergeet niet om wat tijd voor jezelf te reserveren. Relaxen en selfcare zijn super belangrijk om je energie en creativiteit te boosten.

Onthoud, tijdsbeheer is een persoonlijke reis. Probeer verschillende tricks en ontdek wat het beste voor jou werkt. Het belangrijkste is dat je de balans vindt tussen het laten groeien van je bedrijf en het koesteren van kostbare momenten met je gezin.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *