Online Educatie Programma

Als Virtual Assistant kan ik support bieden bij het maken van een online educatie programma. 

 

 

KENNIS

Het opzetten en beheren van een online educatieprogramma vereist technische vaardigheden die je helaas niet bezit. Ik help je bij het selecteren van het juiste platform, het opzetten van de cursusstructuur, het uploaden van inhoud en het beheren van technische aspecten zoals hosting en integraties.


CONTENTCREATIE

Het creëren van waardevolle en boeiende cursusinhoud kan een uitdaging zijn. Ik help je bij het ontwikkelen van lesmateriaal, het schrijven van cursusmateriaal, het maken van presentaties en het produceren van audio- en videomateriaal.


ORGANISATIE & PLANNING

Het plannen en structureren van een online educatieprogramma vereist zorgvuldige organisatie en planning. Ik help je bij het opstellen van een lesrooster, het bepalen van de lesduur, het opstellen van leerdoelen en het creëren van taken en opdrachten voor je klanten.


TECHNISCHE ONDERSTEUNING

Jou klanten kunnen technische problemen ondervinden tijdens het volgen van het online educatieprogramma. Ik kan je helpen bij het bieden van technische ondersteuning aan de studenten, zoals het beantwoorden van vragen, het oplossen van problemen met toegang tot de cursus en het bieden van algemene begeleiding.


MARKETING & PROMOTIE

Het succes van een online educatieprogramma hangt af van effectieve marketing en promotie. Ik help je met het opzetten van marketingstrategieën, het creëren van verkooppagina’s, het beheren van e-mailcampagnes en het bevorderen van het programma op sociale media en andere kanalen.


Uurtarief 55 euro exclusief btw