Instagram Expertise

Het is tijd om een professioneel account te creëren

Om de groei te kunnen realiseren moet je weten dat er een hele strategie zit achter Instagram. Het algoritme is zeer bepalend voor het vergroten van jouw zichtbaarheid. 

Strategie

Ik help je met een strategie op Instagram. We bepalen samen de belangrijkste onderwerpen die jij graag naar voren wilt laten komen. Een mooie mix van educatie, entertainment, promotie, klantenbetrekking en boosten van je bereik komen allemaal aan bod.

Educatie

Het is belangrijk dat je zelf ook de know-how over het posten van je posts en stories. Je ontvangt een video van mij met instructies over de handelingen die je mag doen voor het vergroten van je bereik. Dit is fijn als je een keer tussendoor zelf iets wilt plaatsen of als je het plaatsen van content in eigen handen wilt houden.

Professionele eerste indruk

Ik kijk met je mee hoe de eerste indruk is van jouw account. Hoe ziet jouw profielfoto eruit? Hoe zijn jouw highlights eruit? Is jouw feed in dezelfde stijl als jouw branding? Klanten haken snel af als een account er rommelig en onprofessioneel uitziet.

Welke taken mag ik voor je doen?

We bepalen samen wat ik precies voor je kan betekenen. Ik kan meedenken over een strategie, ik kan je account voor je beheren en het is zelfs mogelijk om conent te maken. It's up to you!

Wat vraag ik van jou?

Welke resultaat mag je verwachten van mij?

...en uiteraard en super toffe samenwerking waarin we elkaar inspireren en van elkaar leren...