Email Marketing

Emailmarketing is meer dan alleen het versturen van nieuwsbrieven. Het is een strategisch hulpmiddel dat je in staat stelt om een sterke band op te bouwen met je doelgroep, jouw boodschap effectief over te brengen en waardevolle relaties op te bouwen met je klanten.

 

TIJDSGEBREK

Je hebt moeite om consistente en effectieve email marketingcampagnes op te zetten en te onderhouden vanwege andere prioriteiten. Als VA kan ik jou helpen door het beheren van jouw email marketingactiviteiten, zoals het opstellen en plannen van nieuwsbrieven, het segmenteren van de doelgroep en het analyseren van campagneresultaten.


CONTENTCREATIE

Het bedenken en schrijven van boeiende en relevante content voor nieuwsbrieven kan lastig zijn. Ik kan jou ondersteunen bij het creëren van aantrekkelijke en gepersonaliseerde email content die de interesse van de ontvangers wekt en hen aanzet tot actie.


LIJSTGROEI

Het vergroten van de mailinglijst en het aantrekken van nieuwe abonnees kan een uitdaging zijn. Ik kan je helpen bij het implementeren van strategieën om de lijstgroei te stimuleren, zoals het ontwerpen van aantrekkelijke opt-in formulieren, het opzetten van leadmagneten en het optimaliseren van de landingspagina’s.


AUTOMATISERING

Het handmatig opvolgen van leads en het verzenden van gepersonaliseerde emailreeksen kan tijdrovend zijn. Ik help je bij het opzetten van geautomatiseerde email workflows, zoals welkomstreeksen, verlaten winkelwagen e-mails en upsell campagnes.


ANALYSE & OPTIMALISATIE

Het begrijpen van de prestaties van email campagnes en het nemen van geïnformeerde beslissingen voor verbetering kan uitdagend zijn. Ik kan helpen bij het analyseren van statistieken, het testen van verschillende elementen in de emails en het optimaliseren van de campagnes om betere resultaten te behalen.


Uurtarief 55 euro exclusief btw