MailBlue Strippenkaart

Groeien met e-mailmarketing zonder gedoe

Wil je meer tijd besteden aan het helpen van je klanten en minder aan je inbox? Met de e-mailsoftware MailBlue kan je je processen automatiseren, zodat je continu warme leads en meer omzet genereert met minder inspanning.

Er komen alleen wel wat technische aspecten bij kijken voordat het werkt. Van procesautomatisering tot het bedenken van inhoud voor je mails. Geen zorgen! Dat fiks ik met alle plezier voor jou, zodat jij ondertussen mensen gezonder kunt maken!

Perfect voor gezondheidscoaches die hun impact willen vergroten en hun e-mailmarketing willen vereenvoudigen.

Reviews

Sandra hielp mij met de juiste trigger voor mijn salesfunnel, waardoor mijn mails automatisch starten na een aankoop en ik meer kon aanbieden aan mijn klant.
Linda
Anydress
Ik was super blij dat Sandra op mijn pad kwam en mijn funnels heeft ingericht en lekker bij houdt! Dankzij haar hulp met e-mailmarketing zijn mijn inkomsten verdubbeld.
Nathalie
Spirituele Muts

Je blijft maar bouwen hè

Waar jij pas geleden nog veel handmatig deed, ben jij nu steeds meer aan het focussen op het automatiseren van processen. 

 

Hier besteed jij liever geen tijd aan, want jij hebt 1 missie en dat is mensen gezonder maken! 

 

Je merkt al snel dat er veel  technische aspecten bij komen kijken zoals  procesautomatisering en het bedenken van inhoud voor je e-mails. Je motivatie ebt een beetje weg als je bedenkt wat je hier allemaal voor moet doen. 

 

Hoe zou het voor je zijn als...

Introducing: de MailBlue Strippenkaart!

Ik kan je hierbij helpen door je te ontzorgen met de MailBlue Strippenkaart.

Ik pak technische zaken van e-mailmarketing van je over, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: het laten groeien van je bedrijf en focus op het ondernemen. Je hebt namelijk een zo groot mogelijke groep mensen te bereiken. 

 

Ik automatiseer processen, denk mee met de inhoud van je e-mails. Door mijn kennis van de markt en over gezondheid, kan ik goed meedenken hoe we jouw verhaal pakkend kunnen maken middels jouw e-mails. Zo kun je toch verkopen zonder pusherig over te komen. 

5 uur

Investering 295,-

10 uur

Investering 590,-

15 uur

Investering 885,-

Het resultaat als je met mij samenwerkt?

Ik doe een domeincheck, zodat we zeker weten dat jouw mails niet in de SPAM belanden bij jouw leads. 

Praktische zaken

…en veel gestelde vragen. 

Ik richt mij tot vrouwelijke onderneemsters die bezig zijn met mensen gezonder maken.  Gezondheidscoaches, mindsetcoaches, aflslankcoaches, sportcoaches, noem het maar op. 
Alle coaches die hun e-mailmarketing willen verbeteren zonder technische gedoe. 

De investering begint bij 5 uur en kan worden uitgebreid tot 15 uur, afhankelijk van je behoeften. Het tempo en de tijdslijn worden aangepast aan jouw agenda. Als je aan het bouwen bent vanaf het begin dan investeer je wat meer uren. Als alles staat als een huis dan koop je vaak minder uren in, naar behoefte. 

Alle werkzaamheden die te maken hebben met e-mailmarketing, procesautomatisering en inhoudscreatie. We kunnen samen jouw e-mailmarketingstrategie optimaliseren om meer resultaten te behalen. 

Dat verschilt per werkzaamheden. Je krijgt van mij in het begin een mail van de gegevens die ik nodig heb  van jou om aan de slag te kunnen. Als ik dat allemaal heb, dan zit er alleen nog maar tijd in het geven van de opdrachten en het eventeel samen bespreken van de content van je e-mails.