Web Design met WordPress

Ben jij er klaar voor om jouw visite kaartje te laten zien aan jou klant?

Een goed werkende website zorgt ervoor dat jouw favoriete klant precies kan zien welk product of dienst jij aanbied. 

Wat verwacht ik van jou?

De website kan in 8 weken klaar zijn. Het hangt er natuurlijk vanaf wanneer teksten worden aangelevert. 

Welk resultaat mag je verwachten?

Zeg maar daag, tegen je verspilde tijd. Jij hoeft je website niet meer zelf te maken. Dit betekend, niet meer UREN struinen door internet en zoeken hoe je dat moet doen. 

One Page Miracle

Wil je een prachtige online aanwezigheid creëren zonder de overweldigende complexiteit van een uitgebreide website?

 

Dan is dit aanbod voor een op maat gemaakte One-Page WordPress website precies wat je zoekt!

Een One-Page website is ideaal voor startende ondernemers, freelancers en kleinere bedrijven die een minimalistische en aantrekkelijke online aanwezigheid willen, zonder te veel gedoe.

Wat kun je verwachten van onze One-Page WordPress website?

 

Elegant Design:

Ik ontwerp een unieke lay-out die perfect past bij jouw merk en doelstellingen. De website zal een aantrekkelijk en modern ontwerp hebben dat de aandacht trekt van jouw bezoekers.

 

Informatieve secties:

Je kunt belangrijke informatie delen over je bedrijf, diensten, portfolio, contactgegevens en meer, allemaal op één gestroomlijnde pagina.

 

Responsief en Mobielvriendelijk: Jouw One-Page website zal er geweldig uitzien en optimaal functioneren op alle apparaten, van desktops tot smartphones.

 

Call-to-Action:

We integreren duidelijke call-to-action knoppen, zodat je bezoekers worden aangemoedigd om contact op te nemen, een afspraak te maken, of jouw producten of diensten te verkennen.

 

SEO-vriendelijk:

Ik zorg ervoor dat jouw One-Page website goed geoptimaliseerd is voor zoekmachines, waardoor je beter vindbaar bent voor potentiële klanten.

Prijs 797,- exclusief btw

*Prijs is exclusief hosting, domeinnaam en logo. Meedenken over teksen en afbeeldingen? Dan geldt er een extra uurtarief van 55 euro exclusief btw

Digitaal Meesterwerk

Ik geloof dat jouw online aanwezigheid een weerspiegeling moet zijn van jouw unieke visie en merkidentiteit. Daarom bied ik een exclusieve dienst voor het ontwerpen en bouwen van volledig op maat gemaakte websites die perfect aansluiten bij jouw bedrijf.

 

Ik zal nauw met je samenwerken om jouw digitale meesterwerk te creëren. Vanaf de eerste brainstormsessie tot aan de lancering, nemen ik de tijd om jouw wensen en doelstellingen te begrijpen.

 

Wat kun je verwachten van onze op maat gemaakte website?

 

Uniek Ontwerp:

Ik creër een design dat perfect past bij jouw merk en stijl. Elk element, van kleuren en typografie tot visuals en lay-out, wordt zorgvuldig gekozen om een indrukwekkende gebruikerservaring te bieden.

 

Gebruiksvriendelijkheid:

Jouw website wordt ontwikkeld met de gebruiker in gedachten. We zorgen ervoor dat de navigatie intuïtief is en dat bezoekers gemakkelijk kunnen vinden wat ze zoeken.

 

Responsief en Geoptimaliseerd:

Jouw op maat gemaakte website zal perfect functioneren op alle apparaten, van desktops tot tablets en smartphones. Bovendien wordt de site geoptimaliseerd voor snelheid en prestaties.

 

Uitgebreide Functionaliteiten:

Of je nu een blog, e-commerce winkel, portfolio of andere specifieke functionaliteiten nodig hebt, ik bouw alles wat je nodig hebt om jouw online doelen te bereiken.

 

SEO-vriendelijk:

Ik implementeer de nieuwste SEO-technieken om ervoor te zorgen dat jouw website goed vindbaar is in zoekmachines en organisch verkeer aantrekt.

 

Met jouw op maat gemaakte website ben je verzekerd van een digitale aanwezigheid die jouw bedrijf op een professionele en onderscheidende manier vertegenwoordigt.

 

Ik neem  de tijd om jouw visie tot leven te brengen en te zorgen dat jouw online aanwezigheid opvalt tussen de concurrentie.

Kies voor een website die jouw merk tot leven brengt en jouw verhaal vertelt aan de wereld.

 

Neem vandaag nog contact met mij op om jouw op maat gemaakte website te bespreken en te beginnen aan een uniek digitaal avontuur!

 

Prijs 1.379,- exclusief btw

*Prijs is exclusief hosting, domeinnaam en logo. Meedenken over teksen en afbeeldingen? Dan geldt er een extra uurtarief van 55 euro exclusief btw

Website onderhouden?

Dan geldt er een uurtarief van 55 euro exclusief btw.